Vastgoed Partners heeft ruim 40 jaar ervaring in de vastgoedmarkt. Of het nu om technische-, bouwkundige, installatietechnische- of commerciele aard is, wij kunnen u de helpende hand bieden, maar......

Wie zijn wij nu eigenlijk?

Duncan Nicolaas

Na het afronden van zijn studies is Duncan begonnen in een commerciele functie binnen de wereld van de installatietechniek. Daar heeft hij de meest uiteenlopende functies bekleed, vanaf projectleider tot en met partner binnen een organisatie. Uiteindelijk heeft hij de overstap gemaakt naar het commerciele vastgoed, alwaar hij eindverantwoordelijk was voor het managen van vastgoedportefeuilles van (institutionele-) beleggers.

Duncan heeft door zijn jaren lange ervaring een onderscheidende brede methodiek en inzicht door een combinatie van marketing, commerciële en technische kennis. Het effectief en efficiënt managen van vastgoed en -projecten, gericht op resultaat, tijd, mensen en geld zijn zaken waar hij zich dagelijks mee bezig houdt.


Het Team van Vastgoed Partners

Het team van Vastgoed Partners bestaat uit meerdere medewerkers die onderling ieder hun eigen specialistme hebben.

Vanaf (bouwkundig) ontwerp tot en met het realiseren van technische tekeningen, bouwaanvragen, bouw- en renovatiebegeleiding, onze mensen beschikken over alle benodigde kennis en kunde om u als opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen.

 

Wat is ons doel?

Wij streven er voortdurend naar U en uw vastgoed zo effectief en effiecient mogelijk te managen en duurzaam succes te bereiken in onze prestaties.

Vastgoed Partners is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten aan onze klanten. Bovendien gaan onze inspanningen verder dan het verstrekken van diensten, Vastgoed Partners is gedreven in het nemen van initiatieven om onze sector voortdurend te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving.

Vastgoed Partners volgt een strategie van verhoogde groei door innovatie, het verbeteren van de operationele effectiviteit en het versterken van de organisatorische en aanverwante capaciteiten. Vastgoed Partners probeert voortdurend technologieën en producten te ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit, waarde en rendement van uw vastgoed.