Herontwikkelingen Kantoren

Vastgoed-Partners is een ondernemende organisatie in de vastgoedbranche die zich kenmerkt door een persoonlijke en betrokken benadering. Leegstaand vastgoed is sinds 2008 een onderwerp dat steeds meer aandacht krijgt op zowel de commerciële als maatschappelijke agenda. 
We moeten constateren dat er in de afgelopen decennia te veel m2 kantoren gebouwd zijn, dat we 'opgescheept' zitten met prachtig maar disfunctioneel historisch vastgoed en dat de wensen en eisen van de maatschappij zijn veranderd t.a.v. flexibiliteit en multifunctionaliteit van huisvesting.
 
Vastgoedontwikkelaars en overheden zien zich geconfronteerd met de vragen:  Hoe groot is het probleem en wat gaan we doen met leegstaand vastgoed, wat gaan we doen met nieuwe behoeftes naar vastgoed, hoe kunnen vraag en aanbod in huisvesting duurzaam op elkaar worden afgestemd zonder onnodig waardeverlies?

Door de kleinschaligheid is Vastgoed-Partners in staat maatwerk te leveren met een goede prijs kwaliteit verhouding. De belegger en eindgebruiker staat centraal bij het streven naar kwaliteit. Vastgoed-Partners werkt integraal en heeft creativiteit hoog in het vaandel staan.


Herontwikkeling Grond naar woningen

Vastgoed-Partners is een ondernemende organisatie in de vastgoedbranche die zich kenmerkt door een persoonlijke en betrokken benadering. Zowel eigen planinitiatieven, in samenwerking met derden of projecten in gedelegeerd opdrachtgeverschap worden door Vastgoed-Partners tot een succes gemaakt. 

Kennis en ruime ervaring in de totale vastgoedcyclus en de markt geven Vastgoed-Partners een meerwaarde voor haar eigen ondernemerschap en voor haar klanten. Wij werken samen met professionele partners en hebben langdurige samenwerkingsverbanden met verschillende partijen in de bouw- en vastgoedbranche.  In alle fases van de vastgoedcyclus (initiatief, ontwikkeling, bouw alsmede belegging en exploitatie) is Vastgoed-Partners actief.

Door de kleinschaligheid is Vastgoed-Partners in staat maatwerk te leveren met een goede prijs kwaliteit verhouding. De eindgebruiker staat centraal bij het streven naar kwaliteit. Vastgoed-Partners werkt integraal en heeft creativiteit hoog in het vaandel staan.