"Groots wonen in het Hofje van Elf" te 's-Gravenhage

Gepost 28/04/2015

Deze hofjeswoning is gelegen in één van meest gewilde buurten van Den Haag (Sumatrastraat 230-e). Op verzoek van de eigenaar (verkoper) hebben wij dit plan ontworpen en is gereed voor realisatie.

 

Deze fraaie hofjeswoning is in een handomdraai te transformeren in een woonkamer, werk-kamer of slaapkamer zonder dat de ruimte zijn verdere functionaliteit verliest.

 

 

Door gebruik van hoogwaardige materialen wordt een functionele en duurzame woning gecreëerd. Persoonlijke wensen zijn hierbij tevens mogelijk.

Kortom: “Wonen zonder compromis”

Voor meer informatie over deze woning verwijzen wij u graag naar de verkopend makelaar: Meijs en Alink

 

 

Lees de rest van deze post »

Dakopbouw met hoogwaardige afwerking

Gepost 09/04/2015

VASTGOED-PARTNERS REALISEERD 

In opdracht van onze opdrachtgever starten wij binnenkort met de realisatie van een dakopbouw. Het gehele project zal Trun-Key aan de opdracthgever opgeleverd worden.

Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en de afwerking is van een hoog niveau. Na oplevering zullen wij foto's van het gehele project op onze site plaatsen.

Voor meer info: 070-369 68 92

Lees de rest van deze post »

Samenwerking Vastgoed Partners met MobieleHuismeester.nl

Gepost 30/09/2014

Vanaf 1 oktober 2014 zal Vastgoed Partners haar dienstverlening uitbreiden / aanvullen door een samenwerking met de MobieleHuismeester.nl aan te gaan.

Door het aanbod van deze diensten fungeren de mobiele huismeester als schakel tussen uw vastgoed en de beheerder. Dit ten einde er voor te zorgen dat de bewoners of uw huurders geheel ‘ontzorgt’ worden en geen zorgen hoeven te maken of zaken wel goed uitgevoerd worden of de juiste aandacht krijgen. Service op locatie tegen een betaalbare prijs. 

Lees de rest van deze post »

Nieuwe site Vastgoed Partners

Gepost 31/08/2014

Vanaf vandaag is de nieuwe site van Vastgoed Partners online. Met de nieuwe naam, site en de verhuizing naar een nieuw kantoorpand menen wij ons beter te kunnen profileren binnen de vastgoedsector. Heeft u vragen? Bel ons gerust